SERIE A

"Κλείνει" Σορεντίνο η Παλέρμο

"Κλείνει" Σορεντίνο η Παλέρμο

Το σίριαλ της μεταγραφής του Στέφανο Σορεντίνο οδεύει προς το τέλος του, με την Παλέρμο να εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί να τον αποκτήσει. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη Serie A τα τελευταία χρόνια, ο Στέφανο Σορεντίνο, ετοιμάζεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη αφήνοντας την Κιέβο μετά από 4,5 χρόνια.

Όπως υποστηρίζει η "Corriere dello Sport", η επικρατέστερη για να τον εντάξει στο δυναμικό της με τα τώρα δεδομένα είναι η Παλέρμο, η οποία προσέφερε το ποσό των 3.000.000 ευρώ στην ομάδα της Βέρονα συν 1.000.000 ευρώ μπόνους για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως οι Σικελοί έχουν ήδη αποσπάσει το "ναι" του παίκτη, ο οποίος απέρριψε πρόταση της Ίντερ για να γίνει το μπακ-απ του Χαντάνοβιτς αλλά και πρόταση της Μπολόνια.

Σημειώνεται πως έντονο ενδιαφέρον για το θέμα της μεταγραφής του έχει και η ΑΕΚ, η οποία θα κερδίσει -βάσει όρου στο συμβόλαιό του όταν αποχώρησε από την Ένωση- το 20% από τα χρήματα που θα δοθούν στην Κιέβο Βερόνα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ