SERIE A

Κερδίζει τη μάχη για Λέτο η Φιορεντίνα

Κερδίζει τη μάχη για Λέτο η Φιορεντίνα
INTIME SPORTS

Η Φιορεντίνα απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της Μπολόνια στην προσπάθεια απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια άτυπη "μονομαχία" της Φιορεντίνα και της Μπολόνια για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είχε προταθεί στους δύο συλλόγους με τους "βιόλα" και τους "ροσομπλού" να ζητούν λεπτομερή ενημέρωση από τον μάνατζερ του παίκτη για την πορεία της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα το ιατρικό επιτελείο που παρακολουθεί την πορεία του Λέτο διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά το καλοκαίρι και διέψευσαν δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ότι τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Με βάση λοιπόν την ενημέρωση που είχαν οι δύο ομάδες αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του, με την Φιορεντίνα αυτή την στιγμή να δείχνει να είναι το φαβορί, καθώς ο Λέτο φαίνεται να προτιμά τους "βιόλα" λόγω και της παρουσίας του Εντουάρντο Μαθία.

Ο Ισπανός παράγοντας, ο οποίος έχει την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του υπεύθυνου για τις ακαδημίες της Φιορεντίνα, διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, καθώς μετά από δική του εισήγηση η Λίβερπουλ απέκτησε τον Λέτο από την Λανούς το καλοκαίρι του 2007.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ