SERIE A

"Καρφιά" για Τότι από Ντιαμάντι

"Καρφιά" για Τότι από Ντιαμάντι

Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι πέταξε το γάντι στον Φραντσέσκο Τότι ενόψει του Ρόμα-Μπολόνια, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "... είναι εύκολο να είσαι σημαία με μισθό 10.000.000 ευρώ". Διαβάστε το story.

Μετά από ένα διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού, ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι επανέρχεται με τη φανέλα της Μπολόνια στον αγώνα κόντρα στη Ρόμα στο "Ολίμπικο", και φρόντισε να δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Και αυτό με τις δηλώσεις που έκανε ενόψει του κυριακάτικου ματς, όπου και αμφισβήτησε το κατά πόσο θα πρέπει να θεωρείται ο Φραντσέσκο Τότι σημαία στη Ρόμα.

"Είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, δεν λέω σημαία επειδή για μένα δεν υπάρχουν σημαίες", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός μέσος για να αναφερθεί κατόπιν αποκλειστικά για το " ιερό τοτέμ" των Ρωμαίων .

"Ο Τότι έχει κάνει μία μεγάλη καριέρα, αλλά εάν του ζητούσαν να παίξει τσάμπα τότε θα ήταν σημαία. Με 10.000.000 ευρώ για μισθό είναι εύκολο: όταν υπάρχουν στη μέση τα χρήματα δεν υπάρχουν σημαίες, οι σημαίες υπάρχουν μόνο στον εθελοντισμό".

"Καρφιά" για Τότι από Ντιαμάντι

Μετά από το "μαστίγιο", ο Ντιαμάντι είχε όμως και "καρότο", με τον άσο της Μπολόνια να αφιερώνει λόγια εκτίμησης για τον τεχνικό των "τζαλορόσι", Λουίς Ενρίκε.

'Ήρθε στην Ιταλία και έκανε τη Ρόμα να παίζει το ποδόσφαιρο που του άρεσε. Έχασε και κέρδισε ματς, διατήρησε όμως τη φιλοσοφία του".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ