SERIE A

Ιμόμπιλε για Κριστιάνο: "Ευτυχώς που βγήκα πρώτος σκόρερ πέρυσι..."

Lazio's Ciro Immobile, left, scores his side's fourth goal during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Lazio and FC Red Bull Salzburg in Rome, Thursday, April 5, 2018. Left are Salzburg's Duje Caleta-Car. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Ciro Immobile, left, scores his side's fourth goal during a Europa League quarterfinal first leg soccer match between Lazio and FC Red Bull Salzburg in Rome, Thursday, April 5, 2018. Left are Salzburg's Duje Caleta-Car. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σχολιάζει με χιουμοριστικό τρόπο τον ερχομό του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Serie A, αλλά και τις συνέπειές που θα έχει για τον ίδιο.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ (παρέα με τον Ικάρντι) της Serie A, Τσίρο Ιμόμπιλε, σχολίασε με απολαυστικό τρόπο την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ιταλική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

This last year... Την περσινή σεζόν, το πρώτο βιολί στη γραμμή κρούσης της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε συγκατοίκησε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Serie A με τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι.

Φέτος, τα πράγματα σκουραίνουν για τον διεθνή με την "σκουάντρα ατζούρα" κυνηγό, ο οποίος δύσκολα θα καταφέρει να κάνει το back 2 back, αφού το πιθανότερο σενάριο είναι η θέση του top σκόρερ να βρει τον κάτοχό της στο πρόσωπο του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

"Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα πρώτος σκόρερ πέρυσι, γιατί δεν νομίζω να ξαναγίνει τώρα, που έχουμε μια τέτοια μηχανή των γκολ στο πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν!", ήταν το σχόλιο του 28χρονου στράικερ των "λατσιάλι", μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Όπως φαίνεται, ο επιθετικός των "αετών" της Ρώμης -εκτός από την τέχνη του σκοραρίσματος- ξέρει να βάζει... γκολ και στο χιούμορ!

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ