SERIE A

Ιγκουαΐν: "Θα ξυρίσω τα γένια μου αν βάλω 30 γκολ"

NAPOLI, SASSUOLO
NELLA FOTO: ESULTANZA HIGUAIN FINE GARA
FOTO MOSCA
NAPOLI, SASSUOLO NELLA FOTO: ESULTANZA HIGUAIN FINE GARA FOTO MOSCA MOSCA

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποκάλυψε πως θα προσπαθήσει να σπάσει το θρυλικό ρεκόρ του Γκούναρ Νόρνταλ στη Serie A ενώ υποσχέθηκε να... ξυριστεί αν περάσει τα 30 γκολ με τη φανέλα της Νάπολι.

Μετά από 2,5 δεκαετίες η Νάπολι κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του Καμπιονάτο και να διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις το σκουντέτο και αυτό το οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με τον ηγέτη της στην επίθεση να μετράει ήδη 21 γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Πολλοί εκτιμούν πως ο Αργεντίνος είναι σε θέση να απειλήσει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκούναρ Νόρνταλ από τη σεζόν 1949-1950, όταν είχε πετύχει 35 γκολ μέσα σε μία σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν, με τον "Πιπίτα" να δηλώνει σε συνέντευξή του:

"Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω. Εάν αυτή είναι η καλύτερη σεζόν μου; Θα σας το πω αν κατακτήσουμε κάτι σημαντικό". Παράλληλα όμως ο Αργεντίνος άφησε και μία υπόσχεση: "Από τότε που άφησα γένια τα πράγματα πάνε καλά αλλά εάν βάλω περισσότερα από 30 γκολ θα τα ξυρίσω...".

Στην ίδια συνέντευξη ο Ιγκουαΐν έσταξε μέλι για τον Σάρι ( "με εντυπωσίασε η ειλικρίνια με την οποία μου μίλησε, μέσα σε 5 λεπτά με έπεισε να παραμείνω και να βγάλω προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό μου") ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς των "παρτενοπέι":

"Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν έρθεις εδώ. Είναι εκπληκτικό το πώς αισθάνεται για το ποδόσφαιρο το κοινό της Νάπολι, για αυτούς είναι τα πάντα.

Το San Paolo είναι το Monumental (σ.σ. έδρα της Ρίβερ Πλέιτ), μοιάζουν πάρα πολύ αυτά τα γήπεδα. Όταν το κοινό είναι τρελό για το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το καλύτερο για έναν παίκτη".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ