SERIE A

Η μπουνιά του Μεξές στον Κιελίνι και η αντίδραση μέσω Twitter

Η μπουνιά του Μεξές στον Κιελίνι και η αντίδραση μέσω Twitter

Ο Μεξές χτύπησε εκτός φάσης τον Κιελίνι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν, όμως τον "καίει" o ο τηλεοπτικός φακός. Υβριστική επίθεση προς τον Γάλλο από τον αδερφό του άσου της Γιουβέντους (video).

Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-2 της Μίλαν στο "Juventus Stadium" αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μουντάρι μόλις στο 19ο δευτερόλεπτο, ωστόσο το γεγονός που έχει "κλέψει την παράσταση" στον απόηχο του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Serie A δεν είναι η ανατροπή της ομάδας του Κόντε αλλά η κόντρα των Μεξές-Κιελίνι.

Αιτία η μπουνιά που έριξε στα... μουλωχτά ο σέντερ μπακ των "ροσονέρι" στον αντίστοιχο των "μπιανκονέρι" στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μέσα στην περιοχή της Μίλαν (1-1 το σκορ εκείνη τη στιγμή), με τη φάση να μην υποπέφτει στην αντίληψη του διαιτητή Ρόκι αλλά τον τηλεοπτικό φακό να "ενοχοποιεί" τον Γάλλο άσο.

Στην Ιταλία γίνεται μάλιστα χρήση του video μετά τα ματς και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο Μεξές κινδυνεύει να τιμωρηθεί από τέσσερις έως και οκτώ αγωνιστικές αποκλεισμό: τουλάχιστον τρεις για τη μπουνιά στον Κιελίνι και μία για την αποβολή του λίγο αργότερα.

"Το φάουλ του Μεξές ήταν προφανές: ήταν μία χειρονομία που δεν έχει καμία σχέση με αυτό το άθλημα, μία από αυτές τις καταστάσεις που πρέπει να εξαφανιστούν από αυτόν τον κόσμο.

Εάν μου ζήτησε συγγνώμη ο Μεξές; Μου είπε ότι έπεσα και ότι υποκρινόμουν αλλά είναι προφανές πως άλλος είναι για το σινεμά...", δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος "εκδικήθηκε" πάντως τον Μεξές εντός γηπέδου, σκοράροντας ένα λεπτό μετά την αποβολή του Γάλλου κάνοντας το 3-1.

Σε αντίθεση με τον παίκτη της Γιουβέντους, ο αδερφός του δεν ήταν τόσο ήπιος στις αντιδράσεις του, με τον Κλαούντιο Κιελίνι να ξεσπαθώνει μέσω Twitter βάζοντας στο στόχαστρο τον Μεξές.

"Άνθρωπος για τα σκατά", έγραψε αμέσως μετά τη συγκεκριμένη φάση, για να πανηγυρίσει λίγη ώρα αργότερα το γκολ του αδερφού του με ένα πανηγυρικό "γκοοοολλλλ"...

Και επειδή δημιουργήθηκε μέσα σε λίγη ώρα μεγάλος ντόρος για τη φράση του αυτή, φρόντισε να τους βγάλει όλους... τρελούς αποχαιρετώντας τους followers του με την εξής φράση:

"Δεν καταλαβαίνω αυτό το θόρυβο, παρακολουθούσα Μπάμπι (σ.σ. σειρά κινουμένων σχεδίων "Μπάμπι το ελαφάκι") και η φράση μου αναφερόταν στον κυνηγό που σκότωσε τη μητέρα... καληνύχτα σε όλους..."

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ