SERIE A

H Νάπολι θέλει Μανωλά για αντι-Κουλιμπαλί

Barcelona's Lionel Messi, left, challenges for the ball with Roma's Kostas Manolas during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left, challenges for the ball with Roma's Kostas Manolas during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez) AP PHOTO/ MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η Νάπολι θα κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά σε περίπτωση πώλησης του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί το μεγάλο στόχο της Νάπολι για το κέντρο της άμυνας σε περίπτωση που ο Καλιντού Κουλιμπαλί πωληθεί κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Gazzetta dello Sport", οι διοικούντες τους "παρτονοπέι" είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 38.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ με τη Ρόμα και να τον κάνουν δικό τους. Βέβαια, δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστές οι προθέσεις του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια ώρα, στους "τζαλορόσι" αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Πόρτο. Ο Ισπανός στόπερ αποτελεί προσωπική εισήγηση του Αθλητικού Διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, ο οποίος τον θεωρεί μία εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Photo Credits: AP Photo/ Manu Fernandez

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ