SERIE A

Γκέλαρε η Ρόμα στην πρεμιέρα, νίκησε η Λάτσιο

Γκέλαρε η Ρόμα στην πρεμιέρα, νίκησε η Λάτσιο
Τζέκο, Ρόμα

Δεν ξεκίνησε θετικά το πρωτάθλημα της Serie A για τη Ρόμα, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Βερόνα. Καλύτερη μόνο προς το φινάλε η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία. Νίκησε η Λάτσιο. (VIDEOS)

Νίκη ήθελε στην πρεμιέρα της στο Καμπιονάτο η Ρόμα, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο. Η Βερόνα, όμως αποδείχθηκε, σοβαρό εμπόδιο. Στο 61' ο Γιάνκοβιτς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των τζαλαρόσι και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η ισοφάριση ήρθε με δυνατό σουτ του Φλορέντσι έξω από την περιοχή, αφότου η μπάλα έσκασε στο χορτάρι. Για τη Βερόνα έπαιξε 90 λεπτά ο Μόρας, ενώ για τη Ρόμα Μανωλάς και Τοροσίδης έβγαλαν και αυτοί όλο το ματς.

Γκέλαρε η Ρόμα στην πρεμιέρα, νίκησε η Λάτσιο

Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Μάρκες, Μόρας, Σουπραγιέν (79' Ρόμουλο), Πιζάνο, Γιάνκοβιτς (84' Πατσίνι), Χάλφρεντσον, Γκρέκο, Σάλα, Γκόμες (74' Σιλιγκάρντι), Τόνι.

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Σέζνι, Τοροσίδης, Καστάν, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ντε Ρόσι (66' Κεϊτά), Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Σαλάχ (66' Ιάγο Φαλκέ), Ζερβινιό (83' Ιμπάρμπο), Τζέκο.

Πρεμιέρα με το δεξί η Λάτσιο

Τρίποντο στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο για τη Λάτσιο, η οποία δίχως να δυσκολευτεί νίκησε με 2-1 τη Μπολόνια. Ο Ρικάρντο Κίσνα σκόραρε στο πρώτο του ματς με την ομάδα της Ρώμης (έκανε το 2-0), αλλά ο Μπίλια που άνοιξε το σκορ αποχώρησε με τραυματισμό. Μείωσε ο Μανκόζου για τους ηττημένους, για τους οποίους έπαιξε για 90 λεπτά ο Ελληνας αμυντικός, Μάριος Οικονόμου.

Λάτσιο (Στέφανο Πιόλι): Μπερίσα, Μπάστα, Ράντου, Χεντιλέτι, Ντε Φράι, Μπίλια (52’ Κατάλντι), Καντρέβα (75’ Φελίπε Αντερσον), Λούλιτς (61’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Παρόλο, Κίσνα, Κεϊτά.

Μπολόνια (Ντέλιο Ρόσι): Μιράντε, Ροσετίνι, Οικονόμου, Μασίνα, Φεράρι, Μπρίγκι, Κρίσετιγκ (83’ Ντιαβαρά), Κρίμι (46’ Πούλγκαρ), Μπριέντσα, Ακουαφρέσκα (76’ Ντέστρο), Μανκόζου.

Serie A - 1η αγωνιστική

Σάββατο (22/8)

Ελλάς Βερόνα - Ρόμα 1-1 (61' Γιάνκοβιτς - 66' Φλορέντσι)

Λάτσιο - Μπολόνια 2-1 (17' Μπίλια, 23' Κίσνα - 43' Μανκόζου)

Κυριακή (23/8)

(19:00) Γιουβέντους - Ουντινέζε

(21:45) Έμπολι - Κιέβο Βερόνα

(21:45) Φιορεντίνα - Μίλαν

(21:45) Φροζινόνε - Τορίνο

(21:45) Ίντερ - Αταλάντα

(21:45) Παλέρμο - Τζένοα

(21:45) Σαμπντόρια - Κάρπι

(21:45) Σασουόλο - Νάπολι

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ