SERIE A

Φιορεντίνα και Ίντερ για Κάμπελ

Φιορεντίνα και Ίντερ για Κάμπελ
INTIME SPORTS

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ και σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα η περίπτωσή του ενδιαφέρει τις Φιορεντίνα και Ίντερ που αναζητούν επειγόντως επιθετικό.

Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν λυγίσει Ίντερ και Φιορεντίνα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Calciomercato.it" περιμένουν πώς και πώς την έλευση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να καλύψουν τις "μαύρες τρύπες" που έχουν στην επίθεση.

Η ιστοσελίδα αναφέρει πως πρώτος στόχος για αμφότερους τους ιταλικούς συλλόγους είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς που δεν έχει βρει το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε στη Μάντσεστερ Σίτι ελέω Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ σημειώνεται πως οι "νερατζούρι" είναι εκείνοι που έχουν προβάδισμα όσον αφορά στην απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, κοινός στόχος για Ίντερ και Φιορεντίνα είναι και ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος μετά τη εντυπωσιακή του παρουσία στο Μουντίαλ της Βραζιλίας περιορίζεται να "ζεσταίνει" τον πάγκο της Άρσεναλ ενώ υπάρχει και ο Φάμπιο Μπορίνι, με τη Λίβερπουλ να έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο πως δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό παρά μόνο για πώλησή του έναντι 10.000.000 λιρών μίνιμουμ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ