SERIE A

Φεύγει από τη Νάπολι ο Μπενίτεθ

Φεύγει από τη Νάπολι ο Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ αποφάσισε να φύγει από τη Νάπολι στο τέλος της σεζόν και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για διάδοχός του, σύμφωνα με αποκάλυψη της "Corriere dello Sport".

Τέλος εποχής για τον Ράφα Μπενίτεθ στο "San Paolo" μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τους "παρτενοπέι". Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "Corriere dello Sport" είναι ειλημμένη πλέον η απόφαση από την πλευρά του Μαδριλένου τεχνικού για να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος που θα αναλάβει να καλύψει το κενό του στην άκρη του πάγκου είναι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

"Ο Ράφα αποφάσισε να φύγει από τη Νάπολι: έρχεται ο Μιχαΐλοβιτς", αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, η οποία προσθέτει:

"Ο αποκλεισμός στο Europa League δεν ήταν καθοριστικός για την απόφασή του: υπήρχε ήδη ρήξη. Ο Ντε Λαουρέντις επέλεξε ήδη τον διάδοχό του. Και ο πατέρας του Χάμσικ επιτίθεται στον Ράφα".

Φεύγει από τη Νάπολι ο Μπενίτεθ

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό ούτε με κάποιες διαφωνίες που προέκυψαν μέσα στη σεζόν αλλά κυρίως με την επιθυμία του Μπενίτεθ να επιστρέψει στην Αγγλία όπου ζουν η σύζυγος και οι κόρες του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ