SERIE A

Επίσημα στη Σαμπντόρια ο Μιχάιλοβιτς

Επίσημα στη Σαμπντόρια ο Μιχάιλοβιτς

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς θα είναι ο διάδοχος του Ντέλιο Ρόσι στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ιταλικός σύλλογος.

Μετά από τις Μπολόνια, Κατάνια και Φιορεντίνα, ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ετοιμάζεται για την τετάρτη ομάδα Serie A της καριέρας του, με τον Σέρβο τεχνικό να έρχεται σε συμφωνία με τη Σαμπντόρια και να ανακοινώνεται επίσημα από τους "μπλουτσερκιάτι" το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 44χρονος τεχνικός βρισκόταν τους τελευταίους 18 μήνες στο τιμόνι της Εθνικής Σερβίας (7 νίκες-4 ισοπαλίες-8 ήττες ο απολογισμός του σε 19 ματς) ενώ θα υπογράψει την Πέμπτη συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα της Γένοβας, με οψιόν για μία ακόμα σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Μιχάιλοβιτς θα κάνει την ερχόμενη Κυριακή το ντεμπούτο του στον πάγκο απέναντι στη Λάτσιο με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές ως παίκτης (1998-2004) ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, με τη φανέλα της οποίας έκλεισε την καριέρα του τη διετία 2004-06.

"Καλώς επέστρεψες Σίνισα! Και καλή δουλειά...", ήταν το μήνυμα της Σαμπντόρια μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, με τον νέο τεχνικό της να έχει αγωνιστεί σε αυτήν για τέσσερα χρόνια, από το 1994 μέχρι το 1998.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ