SERIE A

Ενίσχυση με Χόντα για Λάτσιο

Ενίσχυση με Χόντα για Λάτσιο

Κάτοικος Ρώμης θα πρέπει να θεωρείται ο Κεϊσούκε Χόντα, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κάνει αποδεκτή την πρόταση 14.000.000 ευρώ της Λάτσιο για τον διεθνή Ιάπωνα μέσο.

Πριν από λίγες μόνο ημέρες, ο 25χρονος άσος είχε εκφράσει την ξεκάθαρη επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στη Λάτσιο και να αγωνιστεί στη Serie A , και όπώς όλα δείχνουν το όνειρό του θα πάρει σάρκα και οστά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ιαπωνία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό και η μετακίνηση του παίκτη στους " μπιανκοτσελέστι " αναμένεται να επισημοποιηθεί ακόμα και μέσα στις προσεχείς ώρες.

"Μόλις η Λάτσιο καταφέρει και διευθετήσει το θέμα με τις θέσεις ξένων θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια, με τη συμφωνία να κλείνει στα 14.000.000 ευρώ", αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Ιαπωνίας "Sports Nippon" και πρόσθεσε:

"Ο παίκτης, ο οποίος δείπνησε το Σάββατο στη Ρώμη με τον πρόεδρο της Λάτσιο Λοτίτο, θα έχει ετήσιες απολαβές 2.000.000 ευρώ συν μπόνους για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου που θα έχει ισχύ μέχρι το 2016".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ