SERIE A

Ενίσχυση με Ντιαμάντι για Φιορεντίνα

Ενίσχυση με Ντιαμάντι για Φιορεντίνα

Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Φιορεντίνα για τον Ιανουάριο, με τους "βιόλα" να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού από την Γκουανζού Εβεργκράντε (video).

Σε μία σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η Φιορεντίνα, με την ομάδα της Φλωρεντίας να ανακοινώνει επίσημα το μεσημέρι του Σαββάτου την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντιαμάντι.

Ο 31χρονος Ιταλός διεθνής επιτελικός μέσος πηγαίνει στο "Αρτέμιο Φράνκι" με τη μορφή δανεισμού από την πρωταθλήτρια Κίνας, Γκουανζού Εβεργκράντε, με τον ιταλικό σύλλογο να διατηρεί πάντως οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Είμαι πολύ καλά, είμαι γεμάτος κίνητρα και ευτυχισμένος για αυτή τη νέα πρόκληση. Ήταν υπέροχη η εμπειρία στην Κίνα. Ήταν μία φανταστική χρονιά σε μία άλλη χώρα με μία διαφορετική αλλά πανέμορφη κουλτούρα.

Έχοντας καταγωγή από την Τοσκάνη είμαι ακόμα πιο υπερήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Από φυσική κατάσταση είμαι στο μάξιμουμ, θα βρω τον ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης.

Σημειώνεται πως ο Ντιαμάντι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν (2003) στη Φιορεντίνα ενώ στη Serie A έχει φορέσει τη φανέλα των Λιβόρνο, Μπρέσια, Μπολόνια και στην Premier League εκείνη της Γουέστ Χαμ.

Η πρώτη προπόνηση του Ντιαμάντι ως παίκτης της Φιορεντίνα:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ