Διαζύγιο Μοντέλα με Φιορεντίνα - Serie A - SPORT 24
SERIE A

"Διαζύγιο" Μοντέλα με Φιορεντίνα

"Διαζύγιο" Μοντέλα με Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Βιντσέντσο Μοντέλα, έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει το "διαζύγιο".

Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας οι "βιόλα" ένιωσαν πικραμένοι με την συμπεριφορά του και συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους, αν και το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2017.

Στην ανακοίνωσή της λοιπόν η Φιορεντίνα αναφέρει πως ξεκάθαρα ο Μοντέλα ήθελε να φύγει από την ομάδα, η σχέση τους είχε κλονιστεί και έτσι δεν είχε άλλη επιλογή, από το να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του.

SHARE:
SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι ωραιότερες φοιτήτριες Αθήνας και περιχώρων

Πρεμιέρα για την 'Επιστροφή στα αμφιθέατρα' ενότητά μας, όπου σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε ότι πιο ωραίο κυκλοφορεί στα πανεπιστήμια της ελληνικής επικράτειας.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ugly naked guys: Οι ήρωες χωρίς πρόσωπο των σειρών

Your face doesn’t sound familiar at all. 8+1 faceless των σειρών.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Ι. Καλογρίτσας ζήτησε παράταση 48 ωρών. Όχι από την κυβέρνηση

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Προθεσμία 48 ωρών για την καταβολή της δόσης ζήτησε η "Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ". Διαβάστε ποιους λόγους επικαλείται. Αρνητική απάντηση από τη ΓΓΕΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

"Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει να σου δώσει κάτι. Άδειο μύδι" (Vid)

Ο αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός με το γνωστό του ύφος σχολιάζει την παρουσιάστρια του Alpha, όπως μόνο εκείνος μπορεί (vid)

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

SERIE A