SERIE A

Αυτό είναι το πριμ για τη 2η θέση στη Νάπολι

Αυτό είναι το πριμ για τη 2η θέση στη Νάπολι

Μετά την είδηση για το πριμ που έταξε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε και το ποσό που θα εισπράξει ο κάθε παίκτης της Νάπολι αν προλάβει τη 2η θέση.

Η νίκη της Ρόμα με 4-2 επί της Πάρμα μεσοβδόμαδα (σε εξ αναβολής ματς) απομάκρυνε και άλλο τη 2η θέση από τη Νάπολι, με τη διαφορά της από τους Ρωμαίους να είναι τώρα στους 9 βαθμούς, παρόλα αυτά η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν πρόκειται να "πετάξει λευκή πετσέτα" οσον αφορά στη μάχη για την απευθείας έξοδο στο Champions League.

Για αυτό φρόντισε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ μετά από τη νίκη επί της Γιουβέντους δεσμευόμενος την καταβολή πριμ σε περίπτωση που προσπεράσουν τη Ρόμα και πάρουν εκείνοι τη 2η θέση .

Αυτό είναι το πριμ για τη 2η θέση στη Νάπολι

Η ύπαρξη πριμ από πλευράς Ντε Λαουρέντις διέρρευσε πριν λίγες ημέρες ενώ όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", το χρηματικό ποσό που θα καρπωθεί ο κάθε παίκτης των "παρτενοπέι" θα ανέρχεται στα 100.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είναι διατεθειμένος να δώσει συνολικά 2.000.000 ευρώ για αυτό το μεγάλο στόχο.

Σημειώνεται πως απομένουν άλλες επτά αγωνιστικές για το φινάλε της φετινής Serie A, με τους παίκτες της Νάπολι να γνωρίζουν ότι πέρα από τα έξτρα χρήματα που θα κερδίσουν σε περίπτωση που βγουν 2οι θα αποφύγουν και τα πλέι οφ του Αυγούστου και θα έχουν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ