SERIE A

Ανανέωσε με Λάτσιο ο Πιόλι

Lazio's head coach Stefano Pioli during a training session at Olimpico Stadium in Rome, 19 May 2015. Lazio and Juventus FC will play the Italy Cup final soccer match at the Olimpico stadium in Rome on 20 May 2015. ANSA/RICCARDO ANTIMIANI
Lazio's head coach Stefano Pioli during a training session at Olimpico Stadium in Rome, 19 May 2015. Lazio and Juventus FC will play the Italy Cup final soccer match at the Olimpico stadium in Rome on 20 May 2015. ANSA/RICCARDO ANTIMIANI ANSA

Στον πάγκο της Λάτσιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα βρίσκεται ο Στέφανο Πιόλι ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα της "αιώνιας πόλης".

Ο Στέφανο Πιόλι ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τα ηνία της Λάτσιο και την οδήγησε από την 9η θέση της βαθμολογίας στην 3η που οδηγεί στα προκριματικά του νέου Champions League ενώ παράλληλα διεκδίκησε μαζί της το Coppa Italia όπου δεν τα κατάφερε στον τελικό απέναντι στη Γιουβέντους.

Η παρουσία του Ιταλού προπονητή εκτιμήθηκε δεόντος από τους πρωτευουσιάνους και το μεσημέρι της Πέμπτης (11/6) ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τους "αετούς" να κάνουν επίσης γνωστό πως διατηρούν το δικαίωμα να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Πιόλι μέχρι και το 2018.

Το tweet της επίσημης Λάτσιο για τη συμφωνία με τον Στέφανο Πιόλι:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ