ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ανανέωσε με Φέγενορντ ο Φιλένα

Ανανέωσε με Φέγενορντ ο Φιλένα

Ο Τόνι Φιλένα, ο οποίος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φέγενορντ, με την οποία υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Τόνι Φιλένα ήταν μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό, όπως παραδέχτηκε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας πριν λίγες ημέρες στον αέρα του "Sport24 Radio 103,3" , όμως δυστυχώς για τους πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν φορώντας τη φανέλα της ομάδας του Ρότερνταμ.

Μπορεί να είχε μείνει free agent και να είχε προσελκύσει πλήθος ευρωπαϊκών ομάδων ωστόσο η διοίκηση της Φέγενορντ μπόρεσε να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τον 21χρονο μέσο και ήρθε σε συμφωνία μαζί του το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) για την υπογραφή νέου συμβολαίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ανανέωσε με Φέγενορντ ο Φιλένα

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Τόνι επέλεξε να παραμείνει στην Φέγενορντ. Θα στενοχωριόμασταν πολύ αν ένας τέτοιος παίκτης έφευγε ως ελεύθερος και τόσο εμείς όσο και ο Τόνι είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα πάει περίφημα υπό την προπονητική καθοδήγηση του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ", δήλωσε λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μάρτιν Φαν Γκιλ.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη είχαν δείξει επίσης Μίλαν, Ίντερ και Φιορεντίνα, με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης να επισημαίνουν πως τα σοβαρά προβλήματα υγείας της μητέρας του ώθησαν τον παίκτη να επιλέξει να μεινει στην πατρίδα του και να μην ξενιτευτεί ποδοσφαιρικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Φιλένα ανήκει στην Φέγενορντ από το 2012 ενώ έχει παίξει σε όλες τις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας από το 2009 και έπειτα.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ