ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ζανκτ Πάουλι-Σάλκε 0-2

Schalke's Raul, left, and Jefferson Farfan celebrate scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC St. Pauli and FC Schalke 04 in Hamburg, northern Germany, Friday, April 1, 2011. (AP Photo/dapd, Philipp Guelland) NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS
Schalke's Raul, left, and Jefferson Farfan celebrate scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC St. Pauli and FC Schalke 04 in Hamburg, northern Germany, Friday, April 1, 2011. (AP Photo/dapd, Philipp Guelland) NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS AP

Το άγχος της παραμονής αλλά και η κλάση του αντιπάλου ήταν αρκετά για να λυγίσει η Ζανκτ Πάουλι κόντρα στην Σάλκε με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 2-0 (Ραούλ, Ντράξλερ) σε ματς με ακυρωθέν γκολ και δύο αποβολές για τους γηπεδούχους και διακοπή του ματς στο 87' μετά από αντικείμενο που έπεσε στον επόπτη.

Στο κατάμεστο "Μιλερντορ" η Ζανκτ Πάουλι που ήθελε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς "αυτοκτόνησε". Οι οπαδοί της φαίνεται να καταδίκασαν την ομάδα τους αφού με αντικείμενο που χτύπησε τον επόπτη στο 87' εξέφρασαν την οργή τους για τις αποφάσεις του Γερμανού ρέφερι.

Νωρίτερα, είχε αποβάλει δύο παίκτες των γηπεδούχων και είχε ακυρώσει ένα γκολ στο 0-2 της Σάλκε με τους Ραούλ και Ντράξλερ να είναι οι σκόρερ των "μπλε".

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με μια εντυπωσιακή κεφαλιά της κλάσης του Ραούλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαρφάν στο 26'.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεσαν με το ξεκίνημα ωστόσο το το γκολ που πέτυχαν με τον Μπολ στο 65' ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης ως οφ σάιντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων (66') ο Φαρφάν και πάλι έκανε την σέντρα και ο Ντράξλερ με προβολή έκανε το 0-2, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Στην συνέχεια του αγώνα και με αφορμή την διπλή αυτή φάση που άλλαξε την ροή του ματς, οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά εκνευρισμένοι με συνέπεια να ολοκληρώσουν το ματς με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές των Καλά στο 68' και Μπάρτελς στο 79'.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο 87' το ματς διακόπηκε μετά από ένα ποτήρι με νερό που δέχθηκε ο βοηθός του διαιτητή, ο οποίος σε αντίθεση με τα ελληνικά δεδομένα μετά από σύντομη ομιλία με τον βοηθό του διέκοψε χωρίς δεύτερη σκέψη το ματς (και παρόλο που ήθελε τρία λεπτά).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ζανκτ Πάουλι (Στανισλάφσκι): Πλικέ, Μπάρτελς, Τόραντ, Γκούνες, Καλά, Μπολ (77' Μπρουνς), Μ. Λέμαν, Κρούζε, Τακί (82' Εγκερ), Χένινγκς (63' Νάκι), Ασαμόα.

Σάλκε (Ράγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μέτσελντερ, Σάρπεϊ, Παπαδόπουλος, Κλούγκε (75' Ματίπ), Φαρφάν, Μπαουμγιόχαν (46' Ντράξλερ), Ραούλ, Γκαβράνοβιτς (7' Εντού).

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ