ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Χτύπημα" με Λουίζ Γκουστάβο η Βόλφσμπουργκ

"Χτύπημα" με Λουίζ Γκουστάβο η Βόλφσμπουργκ

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Βόλφσμπουργκ, καθώς απέκτησε από τη Μπάγερν Μονάχου τον Βραζιλιάνο διεθνή αμυντικό μέσο Λουίζ Γκουστάβο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

To όνομα του ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα για την Άρσεναλ, όμως ο Λουίζ Γκουστάβο θα παραμείνει κάτοικος... Μπουντεσλίγκα, με τη Βόλφσμπουργκ να ανακοινώνει το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) τη συμφωνία της με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2018 και η παρουσίασή του θα γίνει εντός της ημέρας από τη διοίκηση των "λύκων".

"Χτύπημα" με Λουίζ Γκουστάβο η Βόλφσμπουργκ

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σύμφωνα με το γερμανικό "Kicker" σε 20.000.000 ευρώ, με τον Λουίς Γκουστάβο να μετράει μέχρι στιγμής 136 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Χόφενχαϊμ και Μπάγερν Μονάχου (8 γκολ) και 11 ματς με τη "Σελεσάο".

Πέρυσι, ο παίκτης κατέκτησε το τρεμπλ με τη Μπάγερν Μονάχου (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ), όμως φέτος δεν είχε εγγυημένη θέση στην ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα (προστέθηκαν στο ρόστερ και οι Τιάγκο Αλκάνταρα-Μάριο Γκέτσε...) και έτσι προτίμησε να φύγει για να μην χάσει τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενόψει του Μουντιάλ του 2014.

"Εκ μέρους της Μπάγερν θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Λουίζ Γκουστάβο για τα 2,5 χρόνια του στο Μόναχο.

Μπορούσαμε πάντα να βασιζόμαστε πάνω στον Λουίζ Γκουστάβο και συνεισέφερε στην κατάκτηση του τρεμπλ από τη Μπάγερν την περασμένη σεζόν", δήλωσε για την αποχώρησή του ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Η είδηση της μεταγραφής του Λουίζ Γκουστάβο μέσα από τα επίσημα Twitter των Βόλφσμπουργκ & Μπάγερν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ