ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βάτσκε: "Θα θέλαμε πίσω τον Καγκάουα"

Βάτσκε: "Θα θέλαμε πίσω τον Καγκάουα"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ δεν έκρυψε πως οι Βεστφαλοί δεν έχουν ξεχάσει τον Σίνζι Καγκάουα, τον οποίο θα ήθελαν να ξαναδούν στην ομάδα τους.

Μπορεί ο Σίνζι Καγκάουα να πουλήθηκε πέρυσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, αυτό δε σημαίνει πως τον έχουν ξεχάσει στην Ντόρτμουντ.

Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ είχε παραδεχτεί πρόσφατα πως προσπάθησε να τον αποκτήσει εκ νέου γνωρίζοντας εκ των προτέρων πόσο δύσκολο θα ήταν αυτό.

Ο Ιάπωνας μετά από μία μέτρια σεζόν με τους "κόκκινους διαβόλους" λόγω των τραυματισμών θα ήθελε φέτος να δείξει την κλάση του και γι' αυτό δε δελεάστηκε από το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ. Παρόλα αυτά η πόρτα των Βεσφταλών θα είναι ανοιχτή και στο μέλλον όπως ξεκαθάρισε ο Χανς Χοακίμ Βάτσκε, ο οποίος δήλωσε στην "Westdeutsche Allgemeine Zeitung":

"Είναι γεγονός πως ο Σίνζι θα μπορούσε από τη δική του πλευρά να φανταστεί την επιστροφή του στον σύλλογο στο μέλλον. Αυτά είναι φοβερά νέα για τον σύλλογο. Ο Σίνζι Καγκάουα είναι ένας φοβερός παίκτης, ήταν πάρα πολύ καλός όσο αγωνιζόταν εδώ και δεδομένα θα σκεφτόμασταν την απόκτησή του αν αυτό ήταν πιθανό".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ