ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βάτσκε: "Δε φεύγει ο Κλοπ"

Βάτσκε: "Δε φεύγει ο Κλοπ"
Γιούργκεν Κλοπ

Ο Χανς Χοακίμ Βάτσκε ξεκαθάρισε πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα συνεχίσει να είναι κάτοικος "Βεστφάλεν". Διαβάστε τι δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των "κιτρινόμαυρων".

Στην Ντόρτμουντ θα παραμείνει ο Γιούργκεν Κλοπ σύμφωνα με τον Χανς Χοακίμ Βάτσκε.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου κατέστησε σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τους πρωταθλητές Γερμανίας ο 44χρονος τεχνικός.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα είχαν συνδέσει το όνομα του Κλοπ με την Τσέλσι. Η αγγλική ομάδα αυτή τη στιγμή έχει στον πάγκο της τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, όμως, ο Ιταλός είναι προσωρινή λύση και θα παραμείνει στους Λονδρέζους ως το καλοκαίρι.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ήδη εξετάζει τις περιπτώσεις κάποιων προπονητών, έχοντας ως πρώτους στόχους τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο. Στη λίστα, όμως, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Κλοπ, το έργο του οποίου στη Ντόρτμουντ μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Ωστόσο, ο Ρώσος μεγιστάνας φαίνεται πως θα μείνει με την όρεξη, καθώς ο Βάτσκε τόνισε: “Η Τσέλσι δε με έχει ενοχλήσει ούτε για μια στιγμή. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ανανέωσε έτσι το συμβόλαιό του ως το 2016. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά, είναι τόσο απλό”.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ