ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Θρήνος στη Βόλφσμπουργκ

Θρήνος στη Βόλφσμπουργκ

Σε τροχαίο δυστύχημα έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος Βέλγος Ζούνιορ Μαλαντά. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Τον πρόωρο χαμό του Ζούνιορ Μαλαντά θρηνεί το γερμανικό και βελγικό ποδόσφαιρο. Ο αμυντικός μέσος της Βόλφσμπουργκ, μόλις 20 χρονών, έχασε τη ζωή του το απόγευμα σε τροχαίο δυστύχημα, όχι μακριά από το Ανόβερο.

Σύμφωνα με την αστυνομία που ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος ο Μαλαντά επέβαινε στο πίσω κάθισμα ενός τζιπ VW Touareg. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης έχασε τον έλεγχο του SUV.

Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας, έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και δυστυχώς η πορεία του σταμάτησε πάνω σε ένα δέντρο. Το όχημα αναποδογύρισε με τον Μαλαντά να βρίσκει ακαριαίο θάνατο στις 15.35 τοπική (16.35 ώρα Ελλάδας).

Ο Μαλαντά, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ζούλτε-Βάρεγκεμ και επέστρεψε φέτος στο Βόλφσμπουργκ. Απόψε (21.00) επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για τη Νότια Αφρική, για να συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ