ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Θέλει Μπενίτεθ η Σάλκε

Θέλει Μπενίτεθ η Σάλκε

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σάλκε, η οποία φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ράφα Μπενίτεθ, που θα αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Ο Ράφα Μπενίτεθς φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Σάλκε για τη θέση του προπονητή σύμφωνα με τη "Daily Mail".

Ο Ισπανός τεχνικός είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν και οι "βασιλικοί μπλε" παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Υπηρεασιακός τεχνικός στη γερμανική ομάδα μετά την απόλυση του Χουμπ Στέφενς είναι ο Γενς Κέλερ, ο οποίος θα αποχωρήσει μόλις ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις της Σάλκε. Έτσι οι άνθρωποι της Σάλκε ψάχνουν για τον επόμενο προπονητή της ομάδας και εκτιμούν πως ο Μπενίτεθ είναι ο κατάλληλος.

Από την άλλη πλευρά ο Ισπανός δεν παρουσιάζεται αρνητικός σε αυτή την προοπτική. Μπορεί να έχει δηλώσει πολλάκις πως προτεραιότητά του είναι η Premier League, όμως, αφενός το γερμανικό πρωτάθλημα παρουσιάζει σημαντική άνοδο και αφετέρου η Σάλκε θα του δώσει τη δυνατότητα να βρίσκεται σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League και που είχε πέρυσι μέσο όρο εισιτηρίων 61.000, μεγαλύτερο δηλαδή από τον αντίστοιχο της Άρσεναλ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ