ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ρόις

Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ρόις

Ο τραυματισμός του Μάρκο Ρόις στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Σκωτία, θα κρατήσει τον κυνηγό της Ντόρτμουντ εκτός γηπέδων για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Η κακοδαιμονία του Μάρκο Ρόις δεν λέει να σταματήσει. Ο κυνηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε το Μουντιάλ της Βραζιλίας εξαιτίας τραυματισμού λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Επανήλθε στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό του συλλόγου του αλλά τραυματίστηκε εκ νέου σε υποχρεώσεις της Εθνικής Γερμανίας! Ο Ρόις αγωνίστηκε με τα "πάντσερ" στην πρεμιέρα των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2016, στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Σκωτία.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο 23χρονος άσος δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Μάλγκριου και έπεσε στο χόρτο υποφέροντας από τους πόνους.

Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (8/9) και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Μάρκο Ρόις γλίτωσε τα χειρότερα, αν και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Η διάγνωση έδειξε μερική ρήξη στους έξω πλάγιους συνδέσμους του γονάτου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ