ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σχετίζουν την αυτοκτονία Λεβαντόβσκι με σκάνδαλο παιδεραστίας

Σχετίζουν την αυτοκτονία Λεβαντόβσκι με σκάνδαλο παιδεραστίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δεν αποκλείεται η υπόθεση της αυτοκτονίας του Σάσα Λεβαντόβσκι να σχετίζεται με σκάνδαλο παιδεραστίας, στο οποίο ενδεχομένως να είχε εμπλακεί.

Μόλις στα 44 του χρόνια, ο Σάσα Λεβαντόβσκι, πρώην τεχνικός των Μπόχουμ (δεύτερη ομάδα), Λεβερκούζεν και Ουνιόν Μπερλίν, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με τις αρχές να αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και να καταλήγουν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας.

Τι ήταν όμως αυτό που τον οδήγησε στην αυτοχειρία; Αν ισχύουν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της γερμανικής εφημερίδας " Westdeutsche Allgemeine Zeitung", τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Λεβαντόβσκι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι πολύ πιθανό να βρίσκεται μπλεγμένος σε σκάνδαλο παιδεραστίας και μάλιστα μια εβδομάδα πριν βάλει τέλος στη ζωή του (εφόσον δεν προκύψει κάποιο άλλο δεδομένο), είχε εντοπιστεί στο Ντόρτμουντ με ένα 12χρονο αγόρι από τη Ρουμανία.

Σχετίζουν την αυτοκτονία Λεβαντόβσκι με σκάνδαλο παιδεραστίας

Ο Λεβαντόβσκι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και συνελήφθη, ενώ το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, δεν εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του και μερικές ώρες αργότερα έμεινε ελεύθερος.

Βέβαια, κρατήθηκαν τα ρούχα του, όπως και του παιδιού και στάλθηκαν για ανάλυση σε ειδικό εργαστήριο, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να διαφανεί τι ακριβώς συνέβη. Πάντως, ήδη η αυτοκτονία του συνδέεται με την υπόθεση αυτή και ο καθένας μπορεί να καταλάβει το γιατί, ειδικά αν αποδεικνυόταν κάτι τέτοιο...

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ