ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σκόνταψε η Λεβερκούζεν

Σκόνταψε η Λεβερκούζεν

Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βέρντερ Βρέμης αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που άνοιξε την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. (VIDEO)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Βέρντερ Βρέμης και υπέστη την πρώτη απώλεια, παραχωρώντας της ισοπαλία με το χορταστικό σκορ του 3-3, με το θέαμα να ξεχειλίζει στην αναμέτρηση που άνοιξε την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με κεκτημένη ταχύτητα από την κορυφή αλλά και από τη δύναμη που της δίνει ο κόσμος στα εντός έδρας παιχνίδια, άνοιξε το σκορ στο 17' με τον Γιεβντάι δείχνοντας τα δόντια της, στη φιλοξενούμενη ομάδα της Βρέμης.

Η Βέρντερ ήταν όμως αποφασισμένη να στείλει για... ασπιρίνες τη Λεβερκούζεν ισοφαρίζοντας την πριν το ημίχρονο, με το γκολ του Μπαρτέλς στο 45'.

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν στα ίδια περίπου πλαίσια με αυτό του πρώτου, αλλά διέφερε ως προς την οικονομία του. Η Λεβερκούζεν πίεζε ασφυκτικά, αλλά δε σκόραρε. Σαν να μην έφτανε αυτό, με τα κενά που άφηνε, έδωσε την ευκαιρία στη Βέρντερ να προηγηθεί με τον Ντι Σάντο στο 60' να βρίσκει άδεια την άμυνα και πλασάρει υποδειγματικά.

Ο Τσαλχάνογλου με το μαγικό του πόδι έφερε την αναμέτρηση στα ίσα τρία λεπτά αργότερα, σε ένα πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου που είχε καταιγιστικό ρυθμό.

Και όταν αυτός έπεσε, έπρεπε να έρθει η αλλαγή από τον πάγκο, Σον Χέουνγκ- Μιν, να βάλει ξανά μπροστά τους γηπεδούχους στο 73'.

Αλλά η Βέρντερ βρήκε ξανά την απάντηση στο πρόβλημα που της τέθηκε με τον Πρέντλ στο 86' να ισοφαρίζει (ξανά) και να παγώνει όσους φιλάθλους της Λεβερκούζεν, βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι όλα είχαν τελειώσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Γιεβντάι, Τόπρακ, Σπάχιτς, Μπένις, Μπέντερ (69' Ράιναρτζ), Κάστρο, Μπελαραμπί, Τσαλχάνογλου, Ετζουνάλι (62' Σον Χέουνγκ Μιν), Κίσλινγκ (91' Ντρμιτς)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Φριτζ (82' Μπους), Πρεντλ, Μουλονγκοτί, Γκαρσία, Μπαρτέλς, Γκάλβεθ, Γιουνούζοβιτς, Ελιά (78' Πέντερσεν), Σέλκε (71' Χάιροβιτς), Ντι Σάντο

Όλο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Παρασκευή

Λεβερκούζεν - Βέρντερ 3-3 (17' Γιεβντάι, 63' Τσαλχάνογλου, 73' Σον / 45' Μπερτέλς, 60' Ντι Σάντο, 86' Πρεντλ)

Σάββατο

Μπάγερν - Στουτγκάρδη (16:30)

Ντόρτμουντ - Φράιμπουργκ

Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ

Χέρτα - Μάιντς

Πάντερμπορν - Κολωνία

Γκλάντμπαχ - Σάλκε (19:30)

Κυριακή

Φρανκφούρτη - Άουγκσμπουργκ (16:30)

Ανόβερο - Αμβούργο (18:30)

Η βαθμολογία

1. Λεβερκούζεν 7

2. Πάντερμπορν 4

3. Χόφενχαϊμ 4

4. Κολωνία 4

5. Μπάγερν 4

6. Φρανκφούρτη 4

7. Ανόβερο 3

8. Ντόρτμουντ 3

9. Βέρντερ 3

10. Γκλάντμπαχ 2

11. Χέρτα 1

12. Μάιντς 1

13. Στουτγκάρδη 1

14. Αμβούργο 1

15. Βόλφσμπουργκ 1

16. Σάλκε 1

17. Φράιμπουργκ 1

18. Άουγκσμπουργκ 0

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ