ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο μυστηριώδης τραυματισμός του Σαντάνα

Ο μυστηριώδης τραυματισμός του Σαντάνα

Ο Φελίπε Σαντάνα έχει "τρελάνει" τους ανθρώπους Σάλκε καθώς εμφανίστηκε μετά τις διακοπές του με έναν μυστηριώδη τραυματισμό στο δάχτυλο. Φήμες κάνουν λόγο για τραύμα από πυροβολισμό!

Νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο η Σάλκε έφτασε κοντά σε συμφωνία με την Κολωνία για την παραχώρηση του Φελίπε Σαντάνα όμως το deal ναυάγησε την τελευταία στιγμή καθώς ο Βραζιλιάνος στόπερ απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε λόγω προβλήματος στο μηρό.

Τώρα ένας ακόμα πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί για την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να επιστρέφει από τις διακοπές του με δεμένο το χέρι λόγω τραυματισμού.

Η γερμανική "Bild" δημοσίευσε τη Δευτέρα φωτογραφία του Σαντάνα με μπανταρισμένο το χέρι κατά την έξοδό του από νοσοκομείο, με την εφημερίδα να αναφέρει πως ίσως ο τραυματισμός να είναι αποτέλεσμα πυροβολισμού εις βάρος του.

Ο μυστηριώδης τραυματισμός του Σαντάνα

"Υποθέτουμε ότι ο τραυματισμός του έγινε στις διακοπές. Εμείς θέλουμε να λύσουμε τη συνεργασία μαζί του και ο παίκτης το ξέρει αυτό", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, αναφορικά με την περίπτωση παραχώρησης του 29χρονου άσου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ