ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μυστήριο με τον Λεβαντόφσκι

DORTMUND, GERMANY - APRIL 24:  Robert Lewandowski of Borussia Dortmund celebrates scoring the opening goal during the UEFA Champions League semi final first leg match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Signal Iduna Park on April 24, 2013 in Dortmund, Germany.  (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)
Λεβαντόφσκι BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θέλει να φύγει από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "σφάζονται" στα πόδια του, όμως τα πράγματα είναι... μπερδεμένα

Σε ένα παράλληλο σύμπαν με το δικό μας και συγκεκριμένα πηγαίνοντας 4-5 χρόνια πίσω, θα μπορούσε να γίνεται κουβέντα για ενδιαφέρον της Μπάγερν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Λεβαντόβσκι του Παναθηναϊκού/Ολυμπιακού.

Βλέπετε ο 24άχρονος άσος είχε προταθεί δυο φορές στους δυο αιωνίους όταν αγωνιζόταν ακόμα στην Πολωνία, όμως οι πράσινοι βρίσκονταν σε μεταβατική περίοδο και στον Ολυμπιακό προτίμησαν να φέρουν τον... Ντιόγκο!

Αφήνοντας πίσω την επιστημονική φαντασία (που στο δεύτερο σκέλος μόνο φαντασία δεν είναι) και επιστρέφοντας στα δικά μας, ο Λεβαντόβσκι αγωνίζεται στην Μπορούσια του Ντόρτμουντ που όλα δείχνουν πως θα φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, με τον Πολωνό να κλέβει την παράσταση.

Το συμβόλαιο του 24άχρονου επιθετικού όμως λήγει το 2014 και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ντόρτμουντ να ανανεωθεί (προσφέροντας του 6 εκ. ευρώ το χρόνο από το 1.5 που παίρνει τώρα), ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει αν γίνεται ακόμα και φέτος.

Μπέρδεμα...

Κάπου εδώ μπλέκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν. Δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλουν τον Άλεξ Φέργκιουσον να έχει πάρει προσωπικά τη μεταγραφή του Λεβαντόβσκι, προσφέροντας μάλιστα αρκετά χρήματα τόσο στην ομάδα του όσο και στον ίδιο.

Στην Γερμανία ωστόσο έχουν άλλη άποψη. Ο μάνατζερ του παίκτη αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει έρθει σε συμφωνία με σύλλογο (χωρίς να αποκαλύψει ποιος) που όλα δείχνουν πως είναι η Μπάγερν.

Οι άνθρωποι της Ντόρμουντ όμως δεν θέλουν να δώσουν αυτό το καλοκαίρι άλλο ακόμα μεγάλο τους αστέρι σε ανταγωνίστρια ομάδα, οπότε η υπόθεση μπλέκει αρκετά, με τους Γερμανούς να αναφέρουν πως υπάρχει η σκέψη να τον κρατήσουν στην Βεστφαλία για μία ακόμα σεζόν.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες και λογικά μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ