ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπλούζα με... νόημα ο Βλαχοδήμος

Μπλούζα με... νόημα ο Βλαχοδήμος
Βλαχοδήμος

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος σχολίασε στο facebook τη μεταγραφή του στην Άουγκσμπουργκ ευχαριστώντας τον Ολυμπιακό, με μία μπλούζα ωστόσο που έχει... κρυφό νόημα (pics)

Τελικά ο νεαρός ακραίος επιθετικός δεν κατάφερε να στεριώσει στον Ολυμπιακό και γι αυτό το λόγο δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Άουγκσμπουργκ.

Η συγκεκριμένα μεταγραφή άφησε ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές, αφού από τη μία πλευρά ο Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα και από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός δεν θα "χάσει" ένα ακόμα ταλέντο.

Ο "Κριστιάνο Ρονάλντο των φτωχών", όπως τον χαρακτηρίσαμε στην Ξάνθη, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο facebook για τη μετακόμιση στην Γερμανία, ευχαριστώντας τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε.

"Γεια χαρά σε έλους. Για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμη, πλέον είμαι ποδοσφαιριστής της FC Augsburg! Η Bundesliga είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της FC Augsburg για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο και τις ικανότητες μου, αλλά και τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψω στην Γερμανία. Καλή σεζόν να έχουμε όλοι μας!", είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια το ζουμί στην όλη υπόθεση είναι η μπλούζα που επέλεξε να φορέσει ο Βλαχοδήμος η οποία είχε ένα... κρυφό μήνυμα "Play me or trade me".

Μπλούζα με... νόημα ο Βλαχοδήμος
Βλαχοδήμος
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ