ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Με όρεξη για Ντόρτμουντ

Με όρεξη για Ντόρτμουντ

Συνέντευξη έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγιερν, ο Τόνι Κρός, ο οποίος έμεινε μέσα την Μεγάλη Δευτέρα και παρευρέθηκε στο προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Στην συνέντευξή του μίλησε για το αυριανό ματς με την Ντόρτμουντ, το οποίο χαρακτήρισε ματς της χρονιάς, για το οποίο προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Οι Βαυαροί έχουν δύσκολο πρόγραμμα που έχει ως αποτέλεσμα να παίζουν ανά τρεις μέρες έναν αγώνα. Ο Τόνι Κρος μίλησε για την κόπωση που άλλοτε είναι πιο εμφανής από άλλες φορές πράγμα που επηρεάζει τις εμφανίσεις της ομάδας καθώς ο στόχος πάντα είναι η νίκη.

Συγκεκριμένα είπε: "Είναι σκληρό γιατί αισθανόμαστε την κούραση, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο, πράγμα που βγαίνει και στο παιχνίδι. Οπότε μετά από αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και αγώνα Κυπέλλου το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη ως αποτέλεσμα και είναι απόλυτα λογικό. Οι περισσότεροι αντίπαλοί μας έχουν ένα ματς την εβδομάδα να προετοιμαστούν οπότε έχουν και το πλεονέκτημα".

Ο παίκτης της Μπάγιερν, στο ματς με την Άουγκσμπουργκ, είχε ήδη 4 κίτρινες και αν έπαιρνε άλλη μια θα έχανε το ματς με την Ντόρτμουντ και ήταν ένας από τους λόγους που δεν ξεκίνησε βασικός.

" Αυτός ήταν ο δέυτερος κύριος λόγος που δεν ξεκίνησα βασικός και ευτυχώς δεν χρειάστηκε σε κάποια περίπτωση να κάνω τάκλιν προκειμένου να σταματήσω επικίνδυνη επίθεση της 'Αουγκσμπουργκ. Ανυπομονώ να παίξουμε με την Ντόρτμουντ καθώς θα είναι πολύ σημαντικό ματς. Θα υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Είμαστε συγκεντρωμένοι και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να χάσουμε αν δεν προσέξουμε".

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν αισθάνονται κομπλεξαρισμένοι εξαιτίας των νικών της Ντόρτμουντ στα τρια τελευταία παιχνίδια εναντίον και απάντησε ότι: "Αντιθέτως, αυτό που μετράει είναι ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε μεγάλο σερί νικών. Θα ταξιδέψουμε με όρεξη στο Ντόρτμουντ γιατί είμαστε και σε φόρμα. Γνωρίζουμε πόσο καλοί είναι και είμαστε υποψιασμένοι. Πιστεύω όμως ότι ακόμα υπερέχουμε σε ποδοσφαιρική ποιότητα".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ