ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ξύλο και συλλήψεις πριν το Ντόρτμουντ - Άιντραχτ

Ξύλο και συλλήψεις πριν το Ντόρτμουντ - Άιντραχτ

Συμπλοκές στην κεντρική πλατεία του Ντόρτμουντ ανάμεσα σε οπαδούς της Μπορούσια και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πριν το μεταξύ τους ματς "Signal Iduna Park" και συλλήψεις από την αστυνομία.

Ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού. Άλλωστε, η βλακεία δεν έχει σύνορα και αν ένα μυαλό είναι... ακατοίκητο, τότε δεν υπάρχει σωτηρία, όσο πολιτισμένο και αν είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούνται σε καθημερινή βάση.

Η αστυνομία του Ντόρτμουντ ήταν ανήσυχη για επεισόδια πριν το ματς της Μπορούσια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και επιβεβαιώθηκε με το παραπάνω, καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή, όταν περίπου 6000 οπαδοί της Άιντραχτ βρέθηκαν στο Ντόρτμουντ και υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία, υπήρξαν φθορές σε αμάξια και έγιναν προσαγωγές.

Σήμερα το πρωί (25/4), περίπου 200 οπαδοί των φιλοξενούμενων βρέθηκαν στη κεντρική πλατεία του Ντόρτμουντ και ήρθαν σε σύγκρουση με περίπου 300 οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Η κατάσταση ξέφυγε και τα επεισόδια ήταν εκτενή.

Η αστυνομία παρενέβη και προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις. Ευτυχώς, πέρα από υλικές ζημιές, δεν υπήρξαν τραυματίες με βάση τις αναφορές του γερμανικού Τύπου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ