ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλοπ: "Να στείλουμε μήνυμα με τη Βόλφσμπουργκ"

Κλοπ: "Να στείλουμε μήνυμα με τη Βόλφσμπουργκ"
Κλοπ

Επιβλητική εμφάνιση επί της Βόλφσμπουργκ ζήτησε ο Γιούργκεν Κλοπ, ώστε να δείξει η Ντόρτμουντ πως παραμένει το φαβορί για τον τίτλο.

Την επιστροφή στις νίκες με πειστικό τρόπο επιθυμεί για την Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με την Στουτγκάρδη και ο Γερμανός τεχνικός δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέου στραβοπατήματος.

Μετά τη μείωση της διαφοράς στους τρεις βαθμούς από την Μπάγερν Μονάχου τα πάντα είναι ρευστά στην κούρσα του τίτλου και ο Κλοπ επιθυμεί η ομάδα του να είναι πολύ καλή στο αυριανό παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ, ώστε να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

"Προπονούμαστε σωστά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαι σίγουρος πως έτσι θα είναι και οι τελευταίες δύο προπονήσεις. Στη συνέχεια θα δούμε ποιοι είναι οι διαθέσιμοι παίκτες, θα επιλέξουμε μία ομάδα και κόντρα στη Βόλφσμπουργκ θα προσπαθήσουμε να στείλουμε ένα μήνυμα" δήλωσε και στη συνέχεια προσέθεσε:

"Η Βόλφσμπουργκ παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη. Είναι εντελώς διαφορετική μετά τη διακοπή του χειμώνα. Τώρα είναι σταθερή ομάδα και ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει για μας. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα εύκολο, τα πάντα για μας είναι δύσκολα".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ