ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ιατρικές & "κράξιμο" για Παπασταθόπουλο

Ιατρικές & "κράξιμο" για Παπασταθόπουλο
2011 GETTY IMAGES

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να υπογράψει στην Ντόρτμουντ καθώς πέρασε ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο Ρούντι Φέλερ τον χαρακτήρισε υποκριτή, καθώς είχε συμφωνήσει με την Λεβερκούζεν, αλλά προτίμησε να πάει στην Βεστφαλία

Το βράδυ της Πέμπτης ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε ιατρικές εξετάσεις για τη Ντόρτμουντ και μένει μόνο να υπογράψει.

Νωρίτερα πάντως είχε δεχτεί επίθεση από τον Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

"Όλοι γνωρίζουν πως πριν λίγο καιρό στην Ντόρτμουντ είχαν... πειραχτεί όταν ο Μάριο Γκέτσε επέλεξε να πάει στην Μπάγερν", αναφέρει ο Φέλερ παρομοιάζοντας την υπόθεση του Γκέτσε με αυτή του Παπασταθόπουλου.

"Είναι λοιπόν παρόμοια η περίπτωση του Σωκράτη αλλά αυτός είναι περισσότερο υποκριτής. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να χαμογελάω. Είναι είναι ο κύκλος στο ποδόσφαιρο".

Ο Παπασταθόπουλος είχε συμφωνήσει με την Λεβερκούζεν για συμβόλαιο μέχρι το 2018 και ο Φέλερ συνεχίζει: "Υπάρχε μία συμφωνία, αλλά μετά προστέθηκαν και άλλα... δεδομένα. Ο Σωκράτης μας ακύρωσε και πάει στη Ντόρτμουντ. Μας ενοχλεί αυτό, αλλά προσπαθούμε να το δούμε πιο αντικειμενικά".

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την συμφωνία με την Ντόρτμουντ δήλωσε για την Βέρντερ: "Σας ευχαριστώ για δύο υπέροχα χρόνια. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, αλλά σύντομα η Βέντερ θα είναι καλύτερη".

5ατές συμβόλαιο και 9.500.000 ευρώ

Η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου από την Βέρντερ στην Ντόρτμουντ αναμένεται να κοστίσει 9.500.000 ευρώ.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο 5 ετών, με απολαβές 1.500.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να αγγίξει και τα 2.000.000 με τα bonus.

Ακόμη πάντως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η οποία πιθανότατα θα έρθει την Παρασκευή, μία μέρα πριν τον τελικό του Champions League.

firo
Fußball,Fussball,                          24.08.2012
1. Bundesliga, Saison 2012/2013
BVB Borussia Dortmund - SV Werder Bremen (2:1)
Werder, Sokratis, rechts, klärt vor Robert Lewandowski, Zweikampf
firo Fußball,Fussball, 24.08.2012 1. Bundesliga, Saison 2012/2013 BVB Borussia Dortmund - SV Werder Bremen (2:1) Werder, Sokratis, rechts, klärt vor Robert Lewandowski, Zweikampf PICTURE ALLIANCE / AUGENKLICK/FI
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ