ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Φορτούνα θέλει τον Αμπέντ

Η Φορτούνα θέλει τον Αμπέντ
INTIME SPORTS

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει στο στόχαστρο της τον Αλγερινό χαφ της Νιουκάσλ, Μεχντί Αμπέντ, με την αξία του να αποτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά τη Λανς και τη Μονπελιέ, οι οποίες συγκαταλέγονται στις ενδιαφερόμενες για τον Μεχντί Αμπέντ, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα L' Equipe, άλλη μία έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Η προέλευση της είναι από τη Γερμανία, αφού, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα rp-online.de, η Φορτούνα Ντίσλεντορφ έχει στο σχεδιασμό της τον Αλγερινό χαφ της Νιουκάσλ.

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η Φορτούνα έχει μία ξεκάθαρη ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό της τον Αμπέντ, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ένας ποδοσφαιριστής με πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του και ικανός να βοηθήσει σε διάφορους χώρους.

Σε αντίθεση με τους υφιστάμενους χαφ της γερμανικής ομάδας, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις, ο Αμπέντ παρουσιάζεται ως "πολυεργαλείο" πολυτελείας.

Η αξία του αποτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και καταγράφεται ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016. Συγχρόνως, φιλοξενούνται δηλώσεις του προπονητή, Φρανκ Κράμερ, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της προσθήκης ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ αγωνίζεται στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της Γερμανίας και φιλοδοξεί να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Bundesliga.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ