ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επιμένει για Κυριάκο η Ζενίτ

Επιμένει για Κυριάκο η Ζενίτ
INTIME SPORTS

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Ζενίτ σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη

Ο 22άχρονος άσος της Σάλκε είναι τραυματίας εδώ και πέντε μήνες (έχει πρόβλημα στο γόνατο) με αποτέλεσμα να έχει χάσει αρκετά παιχνίδια της ομάδας του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων έχει πάψει να υπάρχει, με την Ζενίτ να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκο, η ρωσικός σύλλογος εξακολουθεί να παρακολουθεί τον Έλληνα άσο και δεν αποκλείεται να επανέλθει με πρόταση το καλοκαίρι.

"Ο Κυριάκος ανανέωσε τον χειμώνα το συμβόλαιο του με την Σάλκε για τρία χρόνια. Όμως αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες προσπαθούν να κρατήσουν τους νέους και ταλαντούχους παίκτες τους και να ανεβάσουν την τιμή τους όταν τελικά πουληθούν.

Αυτή την στιγμή ο Κυριάκος, αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο. Θέλει να παίξει στην Γερμανία, του αρέσουν όλα εκεί. Όμως είχαμε επαφές με εκπροσώπους της Ζενίτ. Είναι πιθανό να γίνει αυτή τη φορά η μετεγγραφή, θα φανεί. Θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι", είπε χαρακτηριστικά σε ρωσική εφημερίδα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ