ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εμφύλιος στην Δρέσδη για ένα τραγούδι

Εμφύλιος στην Δρέσδη για ένα τραγούδι

Η διοίκηση της Ντινάμο Δρέσδης "έκοψε" τραγούδι δημοφιλούς Γερμανίδας τραγουδίστριας λόγω γκαντεμιάς, αλλά οι οπαδοί αντέδρασαν

Για αρκετές εβδομάδες κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στα εντός έδρας ματς της Ντινάμο Δρέσδης έπαιζε από τα μεγάφωνα το τραγούδι "Atemlos durch die Nacht" (Χωρίς ανάσα κατά την διάρκεια της νύχτας).

Αυτό το τραγούδι είναι της Helene Fischer, 29άχρονης Γερμανίδας pop τραγουδίστριας (και παρουσιάστριας κτλ), η οποία έχει ρίζες από την Ρωσία.

Η διοίκηση του συλλόγου λοιπόν αποφάσισε να "κόψει" το τραγούδι, καθώς έκρινε πως δεν φέρνει καλή τύχη, ενώ μετά την ήττα από την Άουε οι αντίπαλοι έπαιξαν επίτηδες το τραγούδι στην... διαπασών!

Στο τελευταίο εντός έδρας ματς λοιπόν (ισοπαλία με την Καρλσρούη) στο ημίχρονο έπαιξε το τραγούδι, "Joan" του Roland Kaiser, με μερίδα του κοινού να αποδοκιμάζει καθώς ήθελε να ακούσει την αγαπημένη του, Helene Fischer.

Το τελευταίο της άλμπουμ είναι από τα πιο πετυχημένα όλων των εποχών στην Γερμανία, ενώ σύντομα θα παρουσιάσει θα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της χώρας για την Eurovision 2014.

Τότε βέβαια μπορεί η Ντινάμο Δρέσδης να έχει ήδη υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία, καθώς είναι 3η από το τέλος, θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ, ενώ του χρόνου η Fischer θα δώσει συναυλία στο στάδιο του συλλόγου.

Εμφύλιος στην Δρέσδη για ένα τραγούδι
Εμφύλιος στην Δρέσδη για ένα τραγούδι
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ