ΓΑΛΛΙΑ

"Βόμβες" με Βενγκέρ και Κ. Ρονάλντο η Παρί

"Βόμβες" με Βενγκέρ και Κ. Ρονάλντο η Παρί

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει συμφωνήσει ήδη με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αναλάβει το καλοκαίρι, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει στο Παρίσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Υψηλά ιστάμενα στελέχη της Παρί έχουν αποκαλύψει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός τους πως ο Βενγκέρ έχει πειστεί να αφήσει το Βόρειο Λονδίνο μετά από 17 χρόνια στο τιμόνι της Άρσεναλ", αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική "Daily Telegraph", η οποία προσθέτει:

"Το λιγότερο αισιόδοξο σενάριο είναι πως θα μετακινηθεί στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2014 όταν και θα λήξει το υπάρχον συμβόλαιό του με την Άρσεναλ.

Όμως οι ιδιοκτήτες της Παρί εμφανίζονται σίγουροι τις τελευταίες ημέρες ότι μπορούν να τον δελεάσουν να περάσει το κανάλι της Μάγχης 12 μήνες νωρίτερα...

Οι ιδιοκτήτες της Παρί έχουν εξομολογηθεί σε δικούς τους ανθρώπους πως ο Βενγκέρ βρίσκεται στο δρόμο για το Παρίσι".

Την ίδια ώρα, η γαλλική "Le Parisien" αναφέρει πως ο Βενγκέρ θα έχει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τους ιδιοκτήτες της Παρί, με τον Γάλλο να προορίζεται ως ο διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι που φέρεται ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Μουρίνιο στη Ρεάλ.

"Βόμβες" με Βενγκέρ και Κ. Ρονάλντο η Παρί

Όσο όμως απίστευτο φαντάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα ο Αλσατός τεχνικός μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες ως "κανονιέρης", άλλο τόσο εντυπωσιακό ακούγεται το σημερινό δημοσίευμα της "Sun" αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως οι Παριζιάνοι έχουν κάνει αστρονομική πρόταση ύψους 80.000.000 λιρών στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία κοντράρει στα ίσια αυτήν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι 65.000.000 λίρες σε μετρητά συν έναν παίκτη, πιθανότατα τον Νάνι

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ