ΓΑΛΛΙΑ

Φουλάρει για παίκτες η Παρί!

Φουλάρει για παίκτες η Παρί!

Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι είναι έτοιμη να κάνει η Παρί, με τους πρωτοπόρους της Λιγκ 1 να φέρονται υποψήφιοι για τους Μάικον, Γκέτσε, Χόντα και Μάξουελ.

Ο Λεονάρντο έδωσε ήδη το στίγμα του στο Παρίσι, δίνοντας τα χέρια με τον Κάρλο Αντσελότι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί (θα έχει βοηθό τον Κλοντ Μακελελέ), όμως φαίνεται πως αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Οι πρωτευουσιάνοι εμφανίστηκαν αμέσως ως ενδιαφερόμενοι για τους Μπέκαμ (απάντησε αρνητικά για οικογενειακούς λόγους), Κακά και Πάτο (παραμένουν διακαείς πόθοι), ενώ σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ έχουν στη λίστα τους και άλλους τέσσερις παίκτες.

Οι δύο πρώτοι είναι ο Μάξουελ της Μπαρτσελόνα και ο Μάριο Γκέτσε της Ντόρτμουντ, με την εφημερίδα "Le Parisien" να αναφέρει μάλιστα πως για το μεγάλο αστέρι των Βεστφαλών υπάρχει θέληση να διατεθεί ένα ποσό από 30 μέχρι 40 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, από το ταμείο της Παρί ενδέχεται να βγουν -σύμφωνα με τους Ιταλούς- μέχρι και 18 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτηθεί ο Ντάγκλας Μάικον από την Ίντερ, ενώ την ίδια ώρα προέκυψαν και σενάρια για τον διεθνή Γιαπωνέζο μέσο, Χόντα.

Όπως ανέφερε το ιαπωνικό μέσο "Nippon", η ομάδα του Αντσελότι έχει ήδη κάνει προσφορά 13 εκατομμυρίων ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Χόντα, το συμβόλαιο του οποίου με τους Ρώσους λήγει το 2013.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ