ΓΑΛΛΙΑ

Παρουσίασε Αντσελότι η Παρί Σεν-Ζερμέν

Παρουσίασε Αντσελότι η Παρί Σεν-Ζερμέν

Η Παρί Σεν-Ζερμέν παρουσίασε επίσημα τον Κάρλο Αντσελότι ως νέο της τεχνικό. Υπέγραψε "χρυσό" συμβόλαιο και βοηθός του θα είναι ο Κλοντ Μακελελέ. Τι είπε για Μπέκαμ, Πάτο, Ντρογκμπά, Μαλουντά (video)

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι και επίσημα πλέον προπονητής της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Ιταλός παρουσιάστηκε από τον τεχνικό διευθυντή, Λεονάρντο, αφού είχε υπογράψει... "χρυσό" συμβόλαιο.

Η συνέντευξη τύπου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 και ο Ιταλός τεχνικός έφτασε στο "Παρκ ντε Πρενς" στις 14:50.

Στις 15:57 οι Αντσελότι και Λεονάρντο μπήκαν στην αίθουσα της συνέντευξης τύπου.

Ανακοίνωση στις 16:04

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της παρουσίασής του, η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στις 16:04.

Αφού στο κείμενο έγινε μια μικρή αναφορά στην καριέρα του, ως παίκτης και προπονητής, αναφέρθηκε πως το πρώτο του ματς θα είναι κόντρα στην Μίλαν, σε φιλικό στο Ντουμπάι στις 4 Ιανουαρίου.

Ο Αντσελότι θυμίζουμε έχει παίξει στην Μίλαν από το 1987 μέχρι το 1992 και ήταν προπονητής της από το 2001 μέχρι το 2009.

"Χρυσό" συμβόλαιο

Ο Αντσελότι υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών με ετήσιες απολαβές που κυμαίνονται από 6.000.000 σε 7.000.000 ευρώ, έτσι γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση για Κομπουαρέ στις 14:20

Η Παρί Σεν-Ζερμέν στις 14:20 της Παρασκευής, μιάμιση ώρα περίπου πριν την παρουσίαση του Αντσελότι δηλαδή, ανακοίνωσε επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Αντουάν Κομπουαρέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάλλος τεχνικός πήρε 4.000.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του!

Βοηθός ο Μακελελέ

Ένας από τους βοηθούς του Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Παρί τα τελευταία 3 χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

"Δεν ήρθα για τα λεφτά"

Ο Κάρλο Αντσελότι φυσικά ρωτήθηκε αν τα χρήματα ήταν ο κύριος λόγος που ανέλαβε την Παρί Σεν-Ζερμέν και το αρνήθηκε, τονίζοντας βέβαια πως τα λεφτά πάντα παίζουν ρόλο.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η δουλειά μου είναι το πάθος μου. Σίγουρα τα λεφτά παίζουν ρόλο και όταν διαπραγματεύεται μιλάς για αυτά", τόνισε ο Καρλίτο.

"Δεν είναι όμως τα λεφτά. Ήρθα γιατί η Παρί Σεν-Ζέρμεν έχει πλάνο, έχει σχέδια για το μέλλον και στόχους που αποτελούν πρόκληση".

Οι γνωστοί στόχοι

Αντσελότι και Λεονάρντο όταν ρωτήθηκαν για τους στόχους είπαν φυσικά τα κλασικά, δηλαδή κατάκτηση στο πρωταθλήματος (1η είναι η Παρί μετά το τέλος του 1ου γύρου) και μετά καλή πορεία στο Champions League.

Μπέκαμ, Ντρογκμπά, Μαλουντά και Πάτο

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο Αντσελότι για τους Ντρογκμπά και Μαλουντά τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία συγκεκριμένη συζήτηση.

"Αύριο ίσως να αγωνιστούν με την Τσέλσι, έτσι δεν είναι σωστό εγώ να μιλάω τώρα για αυτούς".

Ανάλογη ήταν η απάντηση και για τον Αλεσάντρε Πάτο, για τον οποίο ανέφερε απλά ότι ανήκει στην Μίλαν.

Για τον Ντέβιντ Μπέκαμ ανέλαβε να απαντήσει ο Λεονάρντο, λέγοντας πως η ομάδα τον θέλει, αλλά είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν, κυρίως με την οικογένεια του.

Η παρουσίαση του Κάρλο Αντσελότι

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ