ΓΑΛΛΙΑ

Τρομερό ρεκόρ και παραλίγο "γκολ της χρονιάς" από Ιμπραχίμοβιτς!

Τρομερό ρεκόρ και παραλίγο "γκολ της χρονιάς" από Ιμπραχίμοβιτς!

Το 18ο γκολ του Ιμπραχίμοβιτς στη Ligue 1 ήταν ιστορικό καθώς ισοφάρισε ρεκόρ 27 ολόκληρων χρόνων! Δείτε και το "χτύπημα του σκορπιού" με τον οποίο παραλίγο να πετύχει το γκολ της χρονιάς κόντρα στη Μπρεστ (video)!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει κατακτήσει με το σπαθί του εδώ και πολλά χρόνια τη φήμη του "μπόμπερ" των ευρωπαϊκών γηπέδων και φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να "κατεβάσει ταχύτητες" παρότι διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του.

Το αντίθετο μάλιστα... Με το τέρμα που πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στη Μπρεστ, ο "Ίμπρακατάμπρα" πανηγύρισε το 18ο τέρμα του στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα και έπιασε ένα τρομερό ρεκόρ.

Αυτό έχει να κάνει με τον πρώτο σκόρερ στη Ligue 1 με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, καθώς η τελευταία φορά που μπόρεσε κάποιος να φτάσει τα 18 γκολ σε σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 1984-85.

Τότε, ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας Βαχίλντ Χαλίλχοτζιτς είχε στείλει 18 φορές τη μπάλα στα δίχτυα με τη φανέλα της Ναντ, για να κλείσει τη σεζόν με τον εκπληκτικό απολογισμό των 28 γκολ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το νούμερο που προκαλεί δέος αναφορικά με τον Σουηδό φορ. Στα 28 ματς που έχει φορέσει τη φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις, έχει βρει 26 φορές δίχτυα ενώ άλλες 12 φορές έκανε ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του με τις ασίστ του.

Επιπλέον, έχει πετύχει 46 γκολ (!) στα 48 τελευταία επίσημα παιχνίδια που έχει λάβει μέρος, στη Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί και στη Seria A με αυτή της Μίλαν...

Το "παραλίγο γκολ της χρονιάς" έχει την υπογραφή του

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, ο Ιμπραχίμοβιτς θα μπορούσε μάλιστα να καυχιέται και για το "γκολ της χρονιάς" εάν η ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά ήταν λίγο πιο ευγενική μαζί του στο ματς με τη Μπρεστ.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Παριζιάνων, ο Σουηδός επιχείρησε μετά από σέντρα από τα δεξιά να σκοράρει με το περιβόητο "χτύπημα του σκορπιού", όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι καθώς έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι...

Δείτε την τρομερή ενέργεια του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Παρί-Μπρεστ:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ