ΓΑΛΛΙΑ

Τέλος ο Ριμπερί από την Εθνική Γαλλίας!

Τέλος ο Ριμπερί από την Εθνική Γαλλίας!

Ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική Γαλλίας στα 31 του χρόνια παρά το γεγονός ότι το επόμενο Euro διεξάγεται σε δύο χρόνια στην πατρίδα του.

Θα περίμενε κανείς ότι ο Φρανκ Ριμπερί θα επέλεγε το Euro 2016 στη Γαλλία ως το κύκνειο άσμα με τη εθνική του. Ωστόσο ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε, μέσω του Kicker, ότι αποσύρεται τώρα!

"Σταματάω, κατάλαβα ότι αυτή είναι η στιγμή να το κάνω. Θέλω να αφιερωθώ περισσότερο στην οικογένειά μου και να επικεντρωθώ στη Μπάγερν Μονάχου. Και να κάνω χώρο στην εθνική για τους πολλούς σπουδαίους νέους ποδοσφαιριστές.

Πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις. Έζησα πολλά πράγματα, είχα τα πάνω μου και τα κάτω μου. Τώρα ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Καθώς και η σειρά να προχωρήσουν άλλοι", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Φρανκ Ριμπερί αγωνίστηκε 82 φορές με τους "τρικολόρ" έχοντας βρει 16 φορές τον δρόμο για τα δίχτυα. Το ντεμπούτο του έγινε το 2006 σε αγώνα με το Μεξικό. Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ