ΓΑΛΛΙΑ

Τα κατάφερε στα πέναλτι η Μονακό

Τα κατάφερε στα πέναλτι η Μονακό

Η Μονακό ισοφάρισε στο 83' με τον Ζοάο Μουρίνιο και τελικά "λύγισε" στα πέναλτι την Σοσό, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Coupe de la Ligue (video)

Δυσκολεύτηκε πολύ η Μονακό στο "Auguste-Bonal", αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coupe de la Ligue, επικρατώντας 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ζοάο Μοουτίνιο ήταν αυτός που στο 83' ισοφάρισε για την ομάδα του Λεονάντο Ζαρντίμ, απαντώντας στο τέρμα του Αντριατσιμά από το 16'.

Το 90άλεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 και ακολούθησαν τα πέναλτι (όχι παράταση), όπου ευστόχησαν οι Φαλκάο, Μοουτίνιο, Γκλικ και Σιντιμπέ, δεν τα κατάφερε ο Καρίγιο στην πέμπτη εκτέλεση (απόκρουση του Ντιλό), αλλά εν συνεχεία η Σοσό είχε την 2η αποτυχία της στην 5η της εκτέλεση (ψηλά άουτ).

ΣΟΣΟ: Ντιλό, Αλφόνς, Κονατέ, Ογκιέ, Ζιμπό, Ραμαρέ, Ελεμααριτρά, Ονορά (74' Ρομπινέ), Μπερενγκέ (78' Ζαν Ρουίζ), Αντριατσιμά, Καράνοβιτς (46' Σαό).

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Αλμαμί Τουρέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι (46' Τζιμπρίλ Σιντιμπέ), Ζοάο Μοουτίνιο, Μπακαγιοκό, Ζαν (46' Μπερνάρντο Σίλβα), Λεμάρ, Ζερμέν (68' Φαλκάο), Καρίγιο.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Ναντ - Νανσί 0-2 (31' Νταλέ, 45'+3 Κιφό)

Σοσό - Μονακό 1-1 [3-4 πέν.] (16' Αντριατσιμά / 83' Ζοάο Μοουτίνιο)

Τετάρτη

Μπορντό - Γκινγκάμπ (19:45)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μετς (22:05)

Σοσό - Μονακό 1-1 [3-4 πέν.]

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ