ΓΑΛΛΙΑ

Στο Παρίσι ως το 2016 ο Ιμπραχίμοβιτς

Paris Saint-Germain's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the third goal for the team during their French Ligue 1 soccer match against Brest at the Parc des Princes stadium in Paris May 18, 2013.        REUTERS/Gonzalo Fuentes (FRANCE  - Tags: SPORT SOCCER)
Paris Saint-Germain's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the third goal for the team during their French Ligue 1 soccer match against Brest at the Parc des Princes stadium in Paris May 18, 2013. REUTERS/Gonzalo Fuentes (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος θα επεκτείνει την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα κατά έναν χρόνο. "Να είναι η Παρί η τελευταία μου ομάδα" είπε ο Σουηδός μεταξύ άλλων.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ως τα 34 χρόνια του θα μείνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του κατά έναν χρόνο.

Ο Σουηδός όχι απλά είναι πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες στη γαλλική ομάδα, αλλά δήλωσε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

"Δε βλέπω κάποιον σύλλογο να είναι πιο φιλόδοξος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Εύχομαι η Παρί να είναι η τελευταία μου ομάδα. Αυτός ο σύλλογος είναι όπως εγώ: τα όνειρα δε σταματούν ποτέ" είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο πρώτος σκόρερ του περσινού Championnat.

Από την πλευρά του ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος των Παριζιάνων, είπε: "Η επιθυμία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ενός εκ των καλύτερων παικτών του κόσμου, είναι να αφήσει μία κληρονομία στην Παρί Σεν Ζερμέν. Έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες, να κάνουμε την ομάδα μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ