ΓΑΛΛΙΑ

Στενεύουν τα περιθώρια για Αντσελότι

Στενεύουν τα περιθώρια για Αντσελότι

Θέμα προπονητή έχει τεθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Πεπ Γουαρδιόλα, Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ οι πρώτοι στόχοι, ενώ υπάρχουν και σενάρια για υπηρεσιακό δίδυμο ως το καλοκαίρι.

Σε αναμμένα κάρβουνα πρέπει να κάθεται ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη νέα ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι στα τελευταία έξι τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν μόνο δύο νίκες και έπεσαν στην τέταρτη θέση του Σαμπιονά, απόρροια των οποίων είναι να έχουν αρχίσει οι μουρμούρες εντός των τοιχών του συλλόγου.

Σύμφωνα με την "Equipe" οι διοικούντες της Παρί έχουν αρχίσει να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόλυσης τους Αντσελότι. Μπορεί ο Ιταλός να μην έχει συμπληρώσει ως τώρα έναν χρόνο, αλλά οι ιθύνοντες των Παριζιάνων δεν είναι ευχαριστημένοι τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Λεονάρντο, τον τεχνικό διευθυντή.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Πεπ Γουαρδιόλα, η περίπτωση του οποίου είναι εξαιρετικά δύσκολη από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Επιπλέον, πηγές αναφέρουν πως ο Ισπανός δεν είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Παρίσι.

Εκτός αυτού, όμως, η Παρί έχει ως στόχους της και τους Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ. Όλα δείχνουν πως ο πρώτος θα φύγει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην Αγγλία. Όσο για τον Βενγκέρ, αν δεν βγάλει την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πάντα είναι ανοιχτά.

Τέλος, σε περίπτωση που ο Αντσελότι απολυθεί στη διάρκεια της σεζόν, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει αν η Παρί συνεχίσει έτσι, αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον διαδεχτεί είναι ο Έρικ Γκέρετς με τη μορφή υπηρεσιακού τεχνικού ως το καλοκαίρι. Αν αυτό γίνει τότε χρέη τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Ντενισότ Μισέλ, αφού ο Αντσελότι θα φύγει μαζί με τον Λεονάρντο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ