ΓΑΛΛΙΑ

Προφορική συμφωνία Χουλκ - Μονακό

Προφορική συμφωνία Χουλκ - Μονακό

Σε προφορική συμφωνία με το Βραζιλιάνο Χουλκ της Ζενίτ, φαίνεται πως ήρθε η Μονακό, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα. Έτοιμος για μια ακόμη δυνατή μεταγραφή, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πριγκιπάτου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Οι μεταγραφές δεν έχουν σταματήσει στη Μονακό, μιας και η ομάδα συνεχώς αναζητά στην αγορά παίκτες - ονόματα που θα κάνουν τη διαφορά την ερχόμενη περίοδο. Μετά τους Φαλκάο, Ροντρίγκες, Μοουτίνιο, Τουλαλάν, Αμπιντάλ, Καρβάλιο που έχουν ήδη μετακομίσει στο Πριγκιπάτο, έπονται κι άλλοι.

Πρώτος στη λίστα αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ζενίτ, Χουλκ. Σύμφωνα με την γαλλική "RMC Sport", οι Μονεγάσκοι, έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη και απλά περιμένουν την έγκριση της ρωσικής ομάδας ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή.

Και μάλλον αυτή η έγκριση δεν θα αργήσει, αν τελικά επαληθευτεί το ποσό των 60.000.000 ευρώ που ακούγεται πως δίνει ο Ριμπολόβλεφ. Από την πλευρά του ο μάντατζερ του παίκτη, Τεοντόρο Φονσέκα αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος: "Αυτά θα σας τα πει η ομάδα του ποδοσφαιριστή".

Οι Μονεγάσκοι βέβαια, κυνηγούν την μεταγραφή του Βραζιλιάνου από την αρχή του καλοκαιριού, κι όπως όλα δείχνουν πλεόν είναι πιο κοντά από ποτέ, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για άφιξη του παίκτη μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, στο Πριγκιπάτο.

Αν τελικά πάντως ολοκληρωθεί κι αυτό το deal από τη Μονακό, ο Χουλκ θα ξαναγίνει συμπαίκτης του Φαλκάο. Οι δυο τους συνυπήρξαν στην Πόρτο και είχαν μια άψογη συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι ικανοποιημένος στη Ρωσία και επιθυμεί να αποχωρήσει.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ