ΓΑΛΛΙΑ

Όλοι χορεύουν στο ρυθμό του Ζλάταν

Όλοι χορεύουν στο ρυθμό του Ζλάταν
© EPA

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η νέα ομάδα που μπήκε σε ρυθμούς... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Μετά τις Ρεάλ και Γιουβέντους που είχαν ακουστεί ως υποψήφιοι μνηστήρες του Σουηδού, πλέον και οι Άγγλοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Την ώρα που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι για να ενταχθεί στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας, οι υποψήφιοι μνηστήρες του όλο και αυξάνονται. Σύμφωνα με τη γαλλική "L' Equipe", μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους που είχαν ακουστεί για τον Σουηδό, πλέον στο χορό μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ατζέντης του Ζλάταν, Μίνο Ραϊόλα, θα έχει συνάντηση με ανθρώπους της Σίτι αυτή τη βδομάδα στην Αγγλία, όπου θα συζητήσει για ενδεχόμενη μεταγραφή του πελάτη του. Οι πρωταθλητές Αγγλίας για το 2012, ψάχνουν ένα πολύ δυνατό όνομα για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή μετά τις αποχωρήσεις των Τέβες και Μπαλοτέλι και ο Ίμπρα φαντάζει ιδανικός.

Όπως είναι φυσικό για μια τέτοια κίνηση οι χρηματικές απαιτήσεις του Ιμπραχίμοβιτς θα είναι αρκετά μεγάλες, αλλά οικονομικό θέμα δεν τίθεται για τους σεΐχηδες της Σίτι. Το τοπίο όσο αφορά το μέλλον του Σουηδού, αναμένεται να καθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ξεκινάνε οι καλοκαιρινές προετοιμασίες των ομάδων.

Τέλος σχετικά με την υπόθεση του Καβάνι, ο οποίος απολαμβάνει προς το παρόν τις καλοκαιρινές του διακοπές, βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακόμισή του στο Παρίσι. Μέσα στη βδομάδα μάλιστα, αναμένεται να μεταβεί στη γαλλική πρωτεύουσα για τα διαδικαστικά της μεταγραφής του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ