ΓΑΛΛΙΑ

Οι... μεγαλοστομίες πληρώνονται, Ζλάταν

Οι... μεγαλοστομίες πληρώνονται, Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την γαλλική πειθαρχική επιτροπή για τα όσα εκστόμισε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπορντό, όπου καταφέρθηκε εναντίον της Γαλλίας (VIDEO).

Μιλάει πολύ, δεν συγκρατεί τα λόγια του αν θέλει να εκφράσει την άποψη του. Βέβαια, πολλές φορές αυτό έχει κόστος. Για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι μια τέτοια στιγμή, μετά την βαριά τιμωρία που του επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή του Σαμπιονά.

Ο λόγος; Τα όσα εκστόμισε μετά τον αγώνα με την Μπορντό, όπου ήταν έξαλλος για την διαιτησία, όταν χαρακτήρισε "σκ@τοχώρα" την Γαλλία και πως δεν της αξίζει η Παρί Σεν Ζερμέν. Το βίντεο "έπιασε" τα λεγόμενα του Σουηδού φορ και ήρθε η καμπάνα.

Για τέσσερις αγωνιστικές θα τον στερηθεί ο Λοράν Μπαν και συγκεκριμένα για τα ματς με Νις, Λιλ, Μετς και Ναντ, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας το Μεγάλο Σάββατο (11/4) με την Μπαστιά.

Θυμίζουμε ότι λόγω της άδικης αποβολής του στο Λονδίνο με την Τσέλσι για τους "16" του Champions League, χάνει τον πρώτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Μεγάλη απώλεια για τους Παριζιάνους τώρα που "καίνε" τα ματς.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ