ΓΑΛΛΙΑ

Ο Ζαρντίμ "έκοψε" τον... φευγάτο Εμπαπέ

Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος της Μονακό εκτός αποστολής, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον "έκοψε" ξανά λόγω της... μεταγραφής του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της Μονακό με τη Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1, μία κίνηση που ίσως προϊδεάζει για το τέλος του από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό "SFR", ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα τον αφήσει εκτός αποστολής για το προσεχές παιχνίδι στο Πριγκιπάτο, όπως συνέβη την περασμένη Παρασκευή στην έδρα της Μες.

Ο Γάλλος επιθετικός μετράει μόλις μία συμμετοχή φέτος στο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα κόντρα στην Τουλούζ, όπου τραυματίστηκε στο 2ο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε. Στη 2η αγωνιστική κάθισε στον πάγκο, ενώ απέναντι στη Μες "πλήρωσε" έναν καυγά που είχε στην προπόνηση με τον Καμίλ Γκλικ κι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι αφήνοντας εκτός αποστολής τον 18χρονο διεθνή θα τον προστατεύσει, την ώρα που κλιμακώνονται οι συζητήσεις σχετικά με τη μεταγραφή του από τους Μονεγάσκους στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, την Παρί, με τους δύο συλλόγους να προχωρούν σε διαπραγματεύσεις, που προς το παρόν βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, μάλιστα, επικαλείται πηγές προσκείμενες στον Ζαρντίμ, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν απειροελάχιστες πιθανότητες ο παίκτης να παραμείνει στο "Λουί Ντε" τη νέα σεζόν.

Παρότι δεν αγωνίζεται, πάντως, τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι θα κληθεί από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για τις προσεχείς υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας, σε αντίθεση με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος παίζει κανονικά στη Ρεάλ, ωστόσο "πληρώνει" τα εξωαγωνιστικά προβλήματα με την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ