ΓΑΛΛΙΑ

Μιλάει με Νανί η Μονακό

Μιλάει με Νανί η Μονακό

Με τη μεταγραφή του Χουλκ να "κολλάει", η Μονακό αναζητεί κι άλλους παίκτες που θα μπορούσαν να την ενισχύσουν άμεσα. Ανάμεσά τους ο Νάνι της Γιουνάιτεντ, με τον οποίο οι Μονεγάσκοι έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις.

Ο Νανί φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μονακό. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, βλέπουν πως η περίπτωση του Χουλκ "κολλάει" κι έτσι εξετάζουν άλλους ποιοτικούς παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Πορτογάλος ακραίος μέσος της Γιουνάιτεντ, δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ την προηγούμενη σεζόν (11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα) και θα επιθυμούσε να συνεχίσει σε μια ομάδα όπου θα είναι βασικός.

Η Ίντερ και η Ανζί από τις αρχές του καλοκαιριού έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, λογάριαζαν όμως χωρίς τη... Μονακό. Οι Μονεγάσκοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν στη Γιουνάιτεντ τα - περίπου - 10.000.000 ευρώ που ζητάνε για τον Πορτογάλο και να τον κάνουν δικό τους.

Ο Νανί έχει συμβόλαιο άλλον ένα χρόνο και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει με τους "μπέμπηδες" αν δεν έχει ρόλο βασικού. Έτσι η Γιουνάιτεντ δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι ετήσιες απολαβές που αναμένεται να ζητήσει ο Νανί στη Μονακό θα φτάνουν τα 7.000.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να του το δώσουν.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ