ΓΑΛΛΙΑ

Ματσάντο: "Κρίμα που έχασα την ευκαιρία"

Ματσάντο: "Κρίμα που έχασα την ευκαιρία"

Η Τουλούζ μπλόκαρε την μεταγραφή του Μανουέλ Ματσάντο στον Ολυμπιακό, όπως δηλώνει ο Πορτογάλος μέσος. Διαβάστε τις δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο Ενημέρωσης.

Ο Μανουέλ Ματσάντο είχε απασχολήσει πρόσφατα τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα χωρίς όμως η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα.

Ο Πορτογάλος μέσος με δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και εξήγησε τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Πλέον, αγωνιζόμενος στην Τουλούζ, θέλει να συγκεντρωθεί και να βελτιωθεί ώστε να βοηθήσει τον γαλλικό σύλλογο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Ήθελες να φύγεις στην μεταγραφική περίοδο αλλά τελικά την μεταγραφή σου την μπλόκαρε η Τουλούζ. Πώς αισθάνεσαι για αυτό;

" Κάπως έτσι έγινε. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και το γνωρίζω. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Η μεταγραφική περίοδος τώρα έκλεισε και εγώ δεν μπόρεσα να φύγω. Η δουλειά μου όμως είναι να προσπαθώ να αγωνίζομαι. Ο προπονητής μου είπε ότι στηρίζει πολλά σε εμένα κι έτσι μετά από αυτό ήμουν υποχρεωμένος να τα παρατήσω".

Ρίχνεις ευθύνες στον πρόεδρο;

" Όχι δεν τον κατηγορώ. Κάνει τη δουλειά του και είναι κάτι το σεβαστό. Δουλεύει για το καλό της ομάδας. Δεν αξίζει να το συζητάμε. Είπε ότι είχε να πει στις εφημερίδες, το έκανα κι εγώ".

Ναι αλλά έχεις ένα καλό συμβόλαιο με την Τουλούζ

" Ναι, αλλά θέλω δεν θέλω, τώρα είμαι στην Τουλούζ. Ο πρόεδρος είναι που δίνει τις εντολές και εάν αυτός δεν επιθυμεί να με πουλήσει είναι αδύνατο να φύγω".

Σου έχει μείνει καθόλου εκνευρισμός;

" Όχι, δεν είμαι τόσο ενοχλημένος, δεν υπάρχει λόγος πια να είμαι, απλώς πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω το ίδιο καλά και τον Ιούνιο βλέπουμε".

Από τις προτάσεις που είχες η πιο δελεαστική ήταν του Ολυμπιακού;

" Υπήρχαν και προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας, αλλά είναι η αλήθεια ότι με τον Ολυμπιακό οι διαπραγματεύσεις ήταν πιο προχωρημένες. Ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση, θα μπορούσα να παίζω στο Europa League και είναι κρίμα που έχασα την ευκαιρία. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο, να παίξω καλύτερα και να μπορώ να ελπίζω να παίξω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Πορτογαλία. Όμως όλοι ξέρουν ότι ο πρόεδρος παίρνει τις αποφάσεις και εάν δεν συμφωνείς μαζί του είναι θάνατος".

Τελικά καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να φύγεις εύκολα από την Τουλούζ

" Είναι αλήθεια, και δεν είμαι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Θα υπάρξουν κι άλλοι που θα θέλουν να φύγουν και δεν θα μπορούν . Τώρα έχω συμβόλαιο με την Τουλούζ μέχρι το 2015. Θα πρέπει να συγκεντρωθώ και να βελτιωθώ. Να γίνω καλύτερος για να μπορέσω να φύγω. Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι, εάν είμαι αρκετά καλός δεν θα με πουλήσει ποτέ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ